Monday, August 3, 2009

Bermula satu cerita..

Tak tau nak mula cam mana.. tapi yg pasti masa carik2 pasal topik celebral palsy terjumpa ngan blog si Yasmin Nabilah Zulhilmi.. Start ari tu terpikir ngapa tak buat satu blog cerita family aku dan berkongsi cerita tentang anak aku si Muhd Irfan yg istimewa ni..

Tapi ada satu masalah..Aku sebenarnya tak tau langsung nak mula cam maner..Hehe..Arghh redah je la kata ibu Nabilah.. Dan akhirnye setelah menempuh segala masaalah ini la hasil nye.. Ok tak.. Gambar tah kat mane.. Nota tah kat mane.. Pinda sana sini.. Cobaan.. Sabo je lar..

Buat masa ni Irfan masih lagi buat fisio kat Hospital Slim River.. 2 minggu sekali.. Peh tu ada temu janji ngan doktor mata kat Hospital Teluk Intan pada 11 Ogos ni.. Ari tu tak dapat wat ape2 sebab datang waktu petang.. Doktor kata nak check mata kena dtg pagi.. Pulak.. Abis tu ngape nye bagi temu janji waktu petang ari tu.. Tak faham aku..

Hari ni ibu Irfan gi kursus kat Sheraton Subang.. 3 hari tu.. Makna nyer automatik aku dilantik sebagai baby sitter.. Ermm tak pe la.. Dah biasa.. Siang kerja dah malam jaga Irfan.. Sebab selama ni pun ibu Irfan kerja shift..

1 comment:

Noina said...

la..irfan tinggal ngan ayah yek..heh..takpe..budak lelaki senang jaga faizal..klu budak perempuan..suka aje nangis2..cam si Nabila..klu nabila nangis..mesti ayah dia gelabah..hehe..

MyFrenz