Wednesday, September 30, 2009

Raya oh Raya + Projek HotSpring di Sungkai

Assalamualaikum semua.. Masing2 masih dalam mood raya kot.. Ye la puasa sebulan raya pun mesti la sebulan kan.. kan.. Hehehe.. Raya tahun ni pada aku berbeza sungguh dengan raya2 lepas.. Sebab nye tahun ni 1st beraya ngan Muhd Irfan kesayanganku.. Dan buat pertama kali nye aku tak dapat sembahyang raya sebab Ibu Irfan keje shift pagi pulak.. HukHuk nak wat camner kan.. Kena jaga Irfan la aku..

Dan pada raya kedua baru la dapat balik kg jap jumpa mak abah mintak ampun maaf.. Nak wat camner kata mak.. Dah tugas kan.. Tapi pun tak leh lama kat kg gak.. Kena pulang balik Tapah sebab Ibu Irfan nak masuk shif petang pulak.. Ermm.. Sedih gak rasa nye sebab kumpul2 adik beradik kejap sangat..

Raya yg seterusnya kami sekeluarga cuma raya di kawasan Tapah la.. Nasib Ibu dapat shift 6 ptg hingga 6 pg.. Dapat la raya umah member2 area sini..

P/S Minggu ni nak bawak Irfan gi Gedangsa.. Harap kawan2 boleh tunjuk jalan.. Sebab tak pernah sampai lagi ni..

Siang tadi ada jumpa ngan Ketua Polis Sungkai.. Sembang2 ngan dia pasai projek HotSpring kita tu.. Alhamdulillah respon dia sangat bagus.. Dia nak list nama2 orang yg nak joint kita nyer gattering ni.. Sebab dia personaly nak submit kat HotSpring nyer management untuk dapatkan diskaun entry fee ngan penginapan kat resort tu.. Menarik ni.. Sape2 nak joint nanti kasi nama ye..

4 comments:

~Puteri-Nuur~ said...

Hohoho~ macam menarik projek ni, tapi kena tanya Megat dulu. Bila cadangannya?

Minggu ni nak ke Gedangsa eks? Kami tak tahu lagi macam mana.

Noina said...

Ina ngan zul maybe bawak Nabila pegi minggu ni. Nak join tak?apa2 nanti sms k..

hurm..aituh pakcik ina baru gi hotspring.mmg best arr..umm..nanti ada duit masuk..bleh la gi..hehehe..apa kata faizal incharge..pilih tarikh dulu..

Rofaizal Jaafar said...

Cadang nyer sebelum cuti sekolah ni.. Sbb time cuti org sngt la ramai.. Tp terpulang la pada semua.. Mintak tolong kat Ina hebahkan projek ni.. Ina kan banyak follower.. Aku incharge dari sini aje la..

ita zakaria said...

nak ikot jugak....eh jap, selamat hari raya buat irfan sefamily. cian ibu irfan kene keje yer..xperlah, maybe tahun depan tahun anda sekeluarga. mmg nak sgt gi hot spring tuh. ita dgn suami jarang dapat jalan jauh2...mase xder kan. tapi nak jugak luahkan mase gathering same2. nak kene kumpol duit nih. hehe..nanti kite bincang yerk...

MyFrenz