Sunday, September 13, 2009

MUhd Irfan..



Lama tak update blog ni.. La ni busy sikit.. Keja kat pejabat sungguh2 banyak..Ni baru abis layan BPL.. MU.. Team yg memang aku minat sejak zaman berzaman menang lagi.. SPUR jadi mangsa lak kali ni.. Walau main 10 org pun leh menang gak.. Haha.. Usaha tangga kejayaan..

Seronok rasa kalau team mana kita suka menang kan.. Cam tu gak la aku harap kat Irfan agar tak letih berusaha agar cepat sembuh.. Kita sebagai mak ngan ayah cam penyokong bola gak la.. Sorak bagi semangat kat anak2 agar terus berusaha.. Aku harap sangat2 yang Irfan tau yg mak ngan ayah penyokong kuat dia..


1 comment:

Noina said...

Amin..moga apa yang dicitakan akan tercapai.. :

Insyaallah..kalau ada rezeki..nak wat makan2 kat umnah ni lagi..nak ajak kwn2 blog lain..kalau dah jemput kenalah dtg yek :)

MyFrenz