Sunday, October 11, 2009

BBQ Kambing Di Kuala Woh 10/10/09

Hari Sabtu lepas balik dari Gedangsa kami sekeluarga menyertai Sambutan Hari Keluarga Raya.. Pelik bunyi nyer kan.. Cam sambutan hari raya gak tapi kami wat konsep BBQ dan berkelah bersama keluarga kat tepi sungai di Batu 7 Tapah ni.. Group kami dalam 3o org semuanya merupakan campuran anggota Polis dan Askar.. Memang happening kalau dah ramai2 nih.. Yg kecik2 mandi-manda.. Yg tua2 lak siapkan masakan..

Aku hadir lewat sebab nak cukupkan 4 jam balutan Irfan
.. Tp ok gak.. Sampai jer kambing BBQ dah siap.. Hehehe.. Apa lagi.. Bedal je la.. Kumpul ramai2 ni elok utk eratkan silaturahim antara keluarga kan.. Boleh gak kenal family masing2.. So next time kami dah plan nak buat lagi acara2 cam ni.. Nak jadikkan acara tahunan..













Setelah ditapis ni jer gambar2 elok kualiti nyer.. Banyak tak clear.. Lain kali pakai kamera digital lah ye..

3 comments:

LYaFRINA said...

mtk2 irfan cpt2 sembuh.... n blh bdikari.. irfan n nabila adalah anugerah y trindah dr Allah swt..

Noina said...

wah..bestnya..hurmm..sempat lagi yek..nasib baik irfan tak ngamuk..hehe.klu Nabila abis dah..klu gi gedangsa mesti dapat nak gi memana pastu..

minggu ni gi gedangsa ke?

Rofaizal Jaafar said...

Lyafrina : Tima kasih atas doa tu.. Moga dimakbul Allah..

Noina : Tu la.. Mula2 risau gak takut Irfan ngamok.. Tapi bila rendam je dalam air melompat2 dia.. Lega rasanya.. Memang gemor berendam kot si Irfan nih..

Minggu ni tak dapat gi Gedangsa la..Ibu koje 6pg smp 6ptg.. Huhu jadi baby sitter..

MyFrenz